بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

ممنوعیت ورود کشتی‌های روسیه به بنادر اتحادیه اروپا

ممنوعیت ورود کشتی‌های روسیه به بنادر اتحادیه اروپا رئیس کمیسیون اروپا تحادیه اروپا ورود کشتی‌های روسی (عملیاتی) به بنادر اتحادیه اروپا را به استثنای کشتی‌های حامل مواد غذایی و انرژی را ممنوع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 05
کد خبر: ۱۲۸۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه اقدامات کشورهای غربی و متحدان آمریکا در قبال روسیه بابت عملیات این کشور در اوکراین، اتحادیه اروپا اعلام کرده که ورود کشتی‌های روسیه به بنادر کشورهای عضو ممنوع خواهد بود.

به گزارش منابع خبری، «اورسولا فُن در لاین» رئیس کمیسیون اروپا بعد از ظهر سه شنبه به وقت تهران در این زمینه گفت: «اتحادیه اروپا روی تحریم‌های جدید، از جمله محدودیت‌های واردات نفت کار خواهد کرد. اتحادیه اروپا سالانه چهار میلیارد یورو تحریم واردات زغال سنگ روسیه را اعمال خواهد کرد.»

وی افزود: «اتحادیه اروپا ورود کشتی‌های روسی (عملیاتی) به بنادر اتحادیه اروپا را به استثنای کشتی‌های حامل مواد غذایی و انرژی رارممنوع خواهد کرد.»

فن درلاین همچنین ممنوعیت کامل تراکنش در چهار بانک مهم روسیه را اعلام کرد.

روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه هدف این عملیات را «حمایت از افرادی که به مدت هشت سال مورد قلدری و نسل‌کشی رژیم کی‌یف قرار گرفته‌اند»، عنوان کرد.

به گفته وی، برای این منظور، برنامه‌ریزی شده که «خلع سلاح و غیرنظامی سازی اوکراین» انجام شود، تا همه جنایتکاران جنگی که مسئول «جنایت‌های خونین علیه غیرنظامیان» در منطقه دونباس هستند، به دست عدالت سپرده شوند.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز روز دوشنبه روسیه را به اعمال تحریم‌های بیشتر تهدید کرد.

سالیوان در نشست خبری در کاخ سفید اظهار داشت: «این هفته تحریم‌های بیشتری را علیه روسیه اعلام خواهیم کرد. ما شواهدی را جمع‌آوری می‌کنیم که تأیید می‌کند روسیه مرتکب جنایات جنگی و نسل‌کشی در اوکراین شده است».

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی در ادامه ادعاهای ضد روسی خود گفت: «روسیه در حمله به کی‌یف شکست خورد و نیروهایش برای تمرکز بر شرق و جنوب اوکراین عقب نشینی کردند. ما جرائم و جنایات جنگی در اوکراین را دنبال می‌کنیم تا می‌بینیم که آیا آنها به نسل‌کشی تبدیل می‌شوند یا خیر».

مشاور امنیتی رئیس‌جمهور آمریکا اضافه کرد: «ما به فشار اقتصادی بر روسیه ادامه خواهیم داد. روس‌ها سعی کردند تمام اوکراین را تحت سلطه خود درآورند، اما شکست خوردند».

سالیوان درباره کمک‌های نظامی هر روزه واشنگتن به کی‌یف توضیح داد:‌«حمایت ما از اوکراین شامل سلاح‌های تهاجمی، اطلاعاتی و سیستم‌های دفاعی پیشرفته است. نیروهای اوکراینی شجاعانه دفاع می‌کنند و ما کمک‌های نظامی و امنیتی بیشتری ارائه خواهیم کرد»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار